L’Ajuntament de Begues no podrà finançar a l’AMI

La magistrada considera que “se situa fora dels paràmetres competencials legalment determinats” però el consistori diu que recorrerà la sentència i seguirà pagant les quotes.

 

La jutge contenciós-administratiu número 14 de Barcelona ha dictat sentència sobre el recurs que va presentar la Delegació del Govern a Catalunya, i ha anul·lat el pagament de la quota de 2012 de l’Ajuntament de Begues a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Cal recordar que el grup municipal del PP a Begues va denunciar davant del jutjat el fet que el consistori municipal baixllobregatí pagués diners públics per finançar una entitat privada en defensa de la independència de Catalunya. La sentència de la magistrada li ha donat la raó i condemna l’Ajuntament de Begues a tornar els 745,50 euros que va pagar. La jutgessa considera que l’actuació del consistori “se situa fora dels paràmetres competencials legalment determinats.”

Tot i la sentencia, l’Ajuntament ja s’ha anunciat que recorrerà la sentència davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i que seguirà pagant les quotes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix