Marta Rovira: “Cap impugnació, cap tribunal i cap govern ens aturarà”

Molins de Rei va acollir l’acte central d’ERC al Baix Llobregat pel Sí-Sí en el procés participatiu del 9 de novembre que va comptar amb la presència de la secretària general de la formació republicana.

A l'exterior de la Sala Gòtica de Molins de Rei va acollir ahir al vespre l’acte central d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Baix Llobregat pel Sí-Sí en el procés participatiu que se celebrarà el pròxim 9 de novembre. A l’acte, que va aplegar un nombrós públic, va participar la secretària general de la formació republicana, Marta Rovira.

Rovira va reclamar que la gent faci que el pròxim 9 de novembre “sigui un èxit rotund, per la qual cosa cal tornar a demostrar-ho massivament. És molt important que el missatge del 9-N sigui claríssim cap a la independència”. D’altra banda, la republicana va recordar que “em esgotat tot diàleg, des de l’Estatut aprovat amb un consens i impugnat pel Partit Popular, el pacte, la primera consulta i ara el procés participatiu. No ens poden impugnar a tots, tancar totes les escoles i si ho fan guanyarem” i va afegir que “la independència és un instrument necessari per començar a construir un nou país. Construint un nou país ens podem equivocar, però almenys ens equivocarem nosaltres mateixos”. Rovira també va recordar que el poder polític “ha quedat segrestat a les institucions i l’hem de tornar a la ciutadania. Ni cap impugnació, ni cap tribunal, ni cap govern ens aturarà. No afluixeu, endavant, i fins al final.”

Redacció / Foto: La Premsa del Baix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix