L’Ajuntament de Sant Climent participarà en la consulta del 9 de novembre

Els regidors prendran part en l’acte de l’Associació Catalana de Municipis el pròxim 12 de juliol.

 

L’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, ha enviat una carta a la vicepresidenta del govern català i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, on li confirma la participació climentona en la realització de la consulta del 9 de novembre. L’escrit de l’alcalde, Isidre Sierra, respon d’aquesta manera a la decisió presa de manera unànime per tots els grups amb representació municipal en junta de portaveus.

D’altra banda, i amb la voluntat de donar visibilitat i fer manifest el suport del consistori al procés de la consulta sobre la sobirania de Catalunya, els regidors climentons prendran part de l’acte convocat per l’Associació Catalana de Municipis per al pròxim 12 de juliol. Aquest aplegarà alcaldes i regidors d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de mostrar el suport del món local al dret a decidir.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix