Sánchez Camacho i Fisas visiten Sant Just Desvern

La presidenta del Partit Popular Català ha dit que “la independència és un mal negoci per als catalans”.

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui abans de visitar una residència de la gent gran a Sant Just Desvern que “la independència és un mal negoci per als catalans”. En aquest sentit, ha explicat que “no és només un mal negoci perquè trenca la convivència, sinó perquè no hi hauria diners per pagar les pensions ni les prestacions d’ocupació, ni cap garantia per pagar les polítiques social en una Catalunya empobrida en gairebé un 30%, sinó que també cal tenir en compte que tenim un gran endeutament i els mercats no ens donen crèdit per finançar-nos.”

En aquest context, la presidenta del PPC, que va anar a la residència acompanyada pel candidat Santiago Fisas, ha assenyalat que “la solidaritat és d’anada i de tornada a Espanya i això ens permet garantir les pensions dels catalans”. Sánchez-Camacho ha explicat que Catalunya va rebre l’any passat 4.500 milions d’euros més en prestacions i pensions del que va aportar al sistema amb les seves cotitzacions, el que es va cobrir amb la solidaritat de la resta d’Espanya. “En una Catalunya independent, amb aquest dèficit laboral, estarien en risc les pensions dels catalans”, ha assegurat.

Així mateix, la presidenta del PPC ha explicat que “Mas, que no està governant a Catalunya i es permetia donar lliçons, va dir al president del Govern, Mariano Rajoy, que demanés el rescat”. En aquesta línia, ha manifestat que “Mas hauria de donar la cara davant els 1,6 milions de pensionistes catalans i explicar-los perquè proposava una mesura que hagués suposat una baixada de les pensions d’entre el 15 i el 20%, com a succeït a països rescatats”. “Mas demanava ahir el vot per als partits que donen la cara, i aquests som els partits seriosos, els partits de la recuperació econòmica i de la defensa de la pluralitat i la convivència. Si alguns donem la cara i treballem amb serietat és el PP, i no pas CiU, un partit que s’està radicalitzant i està apostant per la ruptura”, ha constatat.

Sánchez-Camacho ha explicat que “les polítiques socials, i especialment l’atenció als jubilats, ha de ser la nostra prioritat a la política nacional i a l’europea”. En aquesta línia, ha manifestat que “el PSOE és el partit de la congelació de les pensions i el Partit Popular és el partit de la recuperació econòmica i la garantia que les pensions es revaloritzin”. “L’assegurança de les pensions dels jubilats és el Partit Popular, per això avui més que mai necessitem el suport dels catalans per seguir sent forts a Europa”, ha afegit.

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix