Molins de Rei tanca el 2013 amb un superàvit de gairebé 1 milió d’euros

Per segon any consecutiu el pressupost municipal de l’Ajuntament ha estat positiu.

Un total de 977.110 euros ha estat el superàvit de l’Ajuntament de Molins de Rei en l’exercici 2013 un cop comptabilitzades totes les factures. Aquesta quantitat permetrà tenir més marge de solvència financera al consistori baixllobregatí per afrontar futures despeses. Aquest és el segon exercici consecutiu en el que es presenten uns comptes municipals sanejats i que compleixen escrupolosament amb totes les normatives i terminis establerts. El pressupost aprovat per a l’any 2013 ascendia a 25.356.754 euros.     
 
Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei, s’ha mostrat satisfet amb els resultats que considera “uns molt bons números als quals no s’hi arriba ni fàcilment ni per casualitat atès l’increment de la pressió financera i la reducció de l’aportació d’altres administracions”. Per Casals “és molt important que un govern amb minoria hagi estat capaç de tancar dos exercicis pressupostaris reduint el deute, fent inversions, escurçant els terminis de pagament als proveïdors i complint escrupolosament amb tots els terminis i procediments legals establerts”. D’altra banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha volgut subratllar que “aquests resultats responen a un canvi de cultura econòmica en la gestió de les finances municipals”i ha afegit que “gràcies al canvi que vàrem aplicar en les bases d’execució del pressupost, la cessió de la gestió dels tributs municipals a la Diputació i al rigor de la nostra feina hem guanyat capacitat de fer política i, alhora, hem reduït la nostra dependència dels bancs”. De fet, l’any 2014 serà l’any de més inversió municipal sense haver de recórrer al sector financer.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix