El PSC de Cervelló demana la dimissió d’un regidor d’ICV

La moció no va prosperar perquè l’equip de govern, encapçalat per CiU, es va abstenir a la votació.

Ahir dimecres es va celebrar el Ple municipal a l’Ajuntament de Cervelló on el grup municipal del PSC, a l’oposició, va demanar la dimissió del regidor d’ICV, Joan Carles Zurita –foto-, després que aquest escrivís comentaris ofensius i sexistes sobre una treballadora municipal en una xarxa social. De fet, amb anterioritat alguns membres de CiU, que formen part de l’equip de govern amb el PP i ICV, i una regidora no adscrita també ho havien demanat.

L’actual alcalde d’aquesta localitat del Baix Llobregat, Jesús Arévalo (CiU) va explicar durant el Ple municipal que només cessaria un regidor del seu equip de govern si aquest no fes bé la tasca encomanada i no “perquè escrigui en una xarxa social”.

Finalment la moció, amb els vots a favor del PSC (5) i la regidora no adscrita (1) no va prosperar, ja que CiU (4), PP (1) i ICV (2) es van abstenir. De fet, Joan Carles Zurita, actual regidor de Medi Ambient, va demanar disculpes públicament.

Redacció / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix