Manu Reyes vol exportar el model d’èxit de Peñíscola a Castelldefels

“Ès referent de turístic de qualitat i on es posa manifest l'experiència de gestió del PP allí on governa”, explica el president del PP a la província de Barcelona i candidat a l’alcaldia

El president del Partit Popular a la província de Barcelona, Manu Reyes, acompanyat per l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, van compartir experiències de govern en una jornada en la qual s'han reunit amb els principals empresaris de la ciutat de Castelldefels.

Tant Manu Reyes com Andrés Martínez van traslladar els seus plantejaments per al desenvolupament de les dues ciutats destacant “el pes del turisme en l'economia de les seves ciutats i la importància de les aportacions de ciutadans, empreses i entitats per a aconseguir un model d'èxit.”

17835306 575b 418f 9854 5beb64ec5feb

En aquest sentit, Reyes que va posar en valor la importància dels interessos comuns que mantenen tots dos municipis, va manifestar que Peníscola “és un model d'èxit, referent de turístic de qualitat i on es posa manifest l'experiència de gestió del PP allí on governa.”

Per a Manu Reyes “Castelldefels i Peñíscola són ciutats molt similars, obertes a la mar, on el turisme juga un paper fonamental en l'activitat econòmica pel que hem de cooperar en el present i futur”, i va insistir a “treballar de la mà per a afrontar problemes que ens afecten per igual i especialment davant les dificultats que generen el govern de la Generalitat i l'extrema esquerra que governa a Espanya”. En aquest sentit va afegir que “per a aconseguir millorar Castelldefels la ciutat ha de tornar a tenir un govern del PP i ser novament un referent d'eficàcia en la gestió i de servei als ciutadans com ho és Peñíscola.”

A més, es va referir al problema de la seguretat i de l'ocupació il·legal recordant que el 40% de les okupacions que es produeixen a Espanya són a Catalunya i en la seva majoria a la província de Barcelona. Per a Manu Reyes “tenim a més un problema afegit a la província especialment amb l'alcaldessa de BCN, Ada Colau, que és també presidenta de l'Àrea Metropolitana i a la qual només li falta donar cursets de com okupar il·legalment un habitatge. Tot això, afecta especialment a la convivència entre els veïns i incrementa els problemes d'inseguretat”, va lamentar.

Per això Manu Reyes va insistir que “en les pròximes eleccions municipals ens juguem molt” i va recordar que “només els alcaldes del PP es preocupen pels problemes reals dels seus veïns per sobre d'ideologies i de criteris partidistes.”

1993c28e 7a85 4fa6 80cf 5fce79d0e2f5

Per la seva part l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, va dir que igual que succeeix a Castelldefels “a Peníscola el turisme ho és tot perquè mou l'economia i mou ocupació durant pràcticament tot l'any. Però el turisme necessita un ajuntament on hi hagi estabilitat i compromís amb la seva ciutadania, amb l'empresariat, i amb tots, per a aconseguir projectes de qualitat dirigits a donar un bon servei, perquè la nostra prioritat són les persones”. “Un alcalde no està per a guanyar diners amb l'Ajuntament, aquesta per a servir als seus ciutadans” va afegir.

També va compartir la importància de la seguretat en el municipi “que ha de prevaler per sobre de tot” i el treball en coordinació de la policia local i la resta de les Forces i cossos de seguretat de l'Estat “per a garantir-la” i va lamentar també l'auge del top manta en els governs on Podemos té influència.

5928db10 2097 41a3 9b3f c3751be40f62

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, va compartir amb Manu Reyes que l'única manera de guanyar la confiança dels votants és “trepitjant carrer i tenir equips perquè un només no va a cap costat”. Per a l'alcalde de Peníscola Manu compleix amb aquests requisits, ja que per alguna cosa “dels deu regidors del PP de la comarca del Baix Llobregat vuit pertanyen a Castelldefels”. “És més difícil treure vuit regidors a Castelldefels que cinci majories a Peníscola. Castelldefels necessita que tornis com a alcalde, perquè això necessita un canvi i Manu ho aconseguirà perquè té fusta de líder. Necessitem de tu perquè necessitem que a la província i a Catalunya es voti al PP”, va dir.

Redacció / Fotos: PP-Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix