El gavanenc Miguel Ángel Ibáñez es passa a Valents

L’exregidor de Ciutadans treballarà, a partir d’ara, dins la secretaria d’organització de la nova formació política

Ahir es va iniciar la col·laboració amb Valents de Miguel Ángel Ibáñez, regidor de Ciutadans en Gavà des de 2007. Ibáñez, que col·laborarà en la implantació municipal de la nova formació política, va declarar que "ara com ara i vista la deriva de Ciutadans, considero que Valents és el partit que representa millor el constitucionalisme i la regeneració política a Catalunya i per això, sense cap afany de protagonisme ni d'optar a cap càrrec, he decidit col·laborar aportant l'experiència adquirida en l'àmbit que sempre he considerat essencial: el de la política municipal”. La seva tasca la desenvoluparà dins de la secretaria d'organització de Valents, que lidera Jean Castel.

Valoració dels resultats de les eleccions generals Cs

Va ser fins ara el regidor més antic de la formació taronja abandonant el partit aquest 2022 per discrepàncies amb l'evolució del partit. A més, fou un dels impulsors de l'agrupació de Gavà, de la qual va formar part del Consell de Direcció. De 2015 a 2019 va ser diputat provincial i president del grup de Ciutadans en la Diputació de Barcelona, sent així el primer president del grup d'aquest partit en l’ens supramunicipal. Entre els anys 2008 i 2015 va formar part del Comitè Executiu com a responsable de política municipal, així com membre del Consell General de Ciutadans.

Miguel Ángel Ibáñez és enginyer tècnic per l’Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona. Ha treballat en diferents multinacionals com a responsable tècnic, arribant en algunes d'elles a ser el responsable de tota Espanya. En 2006 va fundar la seva pròpia empresa, al costat d'un altre soci, dedicada a maquinària de reciclatge i regeneració de fluids industrials.

Redacció / Fotos: Valents

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix