Aymerich dimiteix com a directora general de Currículum i Personalització

L’exalcaldessa de Sant Vicenç dels Horts ha explicat que deixa el càrrec per centrar-se en la política local amb l'objectiu de convertir la ciutat “en un municipi de primera”

La directora general de Currículum i Personalització del Departament d'Educació, Maite Aymerich, va anunciar ahir dilluns, a les seves xarxes socials, que deixa el càrrec per centrar-se en la política local a Sant Vicenç dels Horts. La vicentina ha afirmat que la seva etapa a la Generalitat li ha permès enfrontar-se “a grans reptes professionals i a contribuir a la transformació educativa d'aquest país”.

FB5aQszWEAA0nyp

A més, Aymerich, pedagoga de 57 anys, ha dit que tanca la seva etapa de directora general per dedicar-se “amb totes les energies a Sant Vicenç dels Horts”, amb l'objectiu de convertir-lo “en un municipi de primera”. Tot i que no ho anuncia, podria ser la cap de llista del seu partit, ERC, en les properes eleccions municipals en aquest municipi del Baix Llobregat, el 2023.

EwxiNe5WgAQ FyO

Fonts d'Educació han assegurat que la dimissió d'Aymerich no té res a veure amb les sentències que obliguen a impartir un 25% de classes en castellà, que era una decisió que ja tenia presa abans de l'última sentència coneguda del Suprem. Aymerich va ser alcaldessa de la localitat entre 2015 i 2019, després que Oriol Junqueras presentés la seva renúncia per dedicar-se a la política catalana. Fonts d'Educació han assegurat que avui anunciaran qui pren el seu relleu a la Conselleria d'Educació.

Redacció / Fotos: JuntsxSant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix