Ciutadans s’incorpora al govern municipal de Sant Esteve Sesrovires

El PSC i el grup municipal taronja signen un acord “per garantir la governança del municipi”, segons els socialistes

Els grups municipals sesrovirencs del Partit dels Socialistes de Catalunya i Ciutadans han arribat a un acord per “garantir la governança a Sant Esteve Sesrovires”, segons indica el PSC. Així es consolida la voluntat d’Enric Carbonell, alcalde del municipi, i del PSC de formar un govern estable que fes front als reptes del mandat i que treballés pel bé de tots i totes les veïnes de Sant Esteve Sesrovires. Ciutadans assumeix les àrees d’Hisenda i Noves Tecnologies i la segona Tinença d’alcaldia, i compartirà govern també amb ARASes.

EZSTxqpXYAEYZpX

Tal com explica l'alcalde Enric Carbonell "la Covid 19 ha posat ha capgirat el nostre dia a dia, molts i moltes han patit la malaltia o han hagut d'acomiadar-se de éssers estimats. Els efectes d'aquesta crisi incideixen en la nostra economia i la nostra societat, més ara que hem de fer front a la desescalada. Toca fer un pas endavant en treballar conjuntament des de l'empatia, la solidaritat i una voluntat ferma de generar impulsos positius i de treballar en equip. Aquesta manera de fer i pensar és necessària no només en l'àmbit familiar, econòmic o associatiu sinó també en el polític."

download 1 carbonell

Una voluntat que també ha entès el grup local de Ciutadans, segons manifesta el PSC, que ha ofert la seva disposició per incorporar-se al govern municipal per fer efectiva la seva capacitat d'aportar idees, iniciatives i compromís per tirar endavant propostes i avançar en la nostra recuperació social i econòmica.

Des del PSC "agraïm aquesta voluntat i, amb la signatura de l'acord annex la fem efectiva, garantint al seu representant que compartirem la responsabilitat del govern amb lleialtat i respecte a la tasca que se li delega en un moment que el desplegament de l'administració electrònica ha pres molta rellevància", tal com explica la Primera Secretària, Roser Brosed. El PSC segueix obert a la incorporació d'altres grups municipals.

Per tant, el proper Ple municipal estarà compost per un govern amb sis regidors (quatre del PSC, un d’ARASes i un de Ciutadans) i set regidors a l’oposició (cinc d’ERC, un de Sesrovires en Comú i un d’Alternativa Unitària x Sant Esteve).

Radiografia

Les eleccions municipals de 2019 van deixar un escenari a Sant Esteve Sesrovires on el representant del Partit dels Socialistes de Catalunya, Enric Carbonell, va ser dipositari de la confiança de la majoria de regidors i regidores del Ple Municipal, malgrat que no va ser la llista més votada. El 2019 vam conformar el consistori en minoria, gràcies al suport de la resta de grups municipals i el gener de 2020, amb el mateix objectiu, es va incorporar a Ara i Sempre Sant Esteve amb una primera tinença d'alcaldia i la coordinació del conjunt d'àrees polítiques.

Redacció / Fotos: PSC-Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix