La CUP-Molins no participarà en l’acte institucional del Dia de la Dona

El grup municipal rebutja la falta de respecte i “menyspreu” del govern de Xavi Paz cap al 8M 

El grup municipal de la CUP-Molins ha decidit no participar en l'acte institucional de commemoració del Dia de la Dona Treballadora, organitzat per l'ajuntament avui dilluns dia 9 de març, com a mostra de rebuig a la falta de respecte del govern de Xavi Paz davant el 8 de març. 

Fa uns dies, la CUP-Molins i diversos col·lectius feministes de la vila, van demanar a l'alcalde i el seu govern que ajornessin la inauguració de les Avingudes de Barcelona i València prevista pel diumenge 8 de març, dia internacional de la dona treballadora. “Veiem, en la programació d'aquest acte, una clara manca de respecte i una forma d'invisibilització de les dones per part del govern”, expliquen. La resposta de l'alcalde, fins aquest passat dijous, es va mantenir ferma en què la celebració de la inauguració i considerava que era compatible amb la jornada de reivindicació i que, per tant, no ajornaria l'acte. Tanmateix, dijous es va donar a conèixer que finalment l'alcalde va decidir ajornar l'acte d'inauguració.

bf5c9797 dc71 4c45 b141 eaf623ebd48b

Tot i que la CUP ho va celebrar creu que la decisió del govern arriba massa tard i que l'acte d'inauguració no s'hauria d'haver programat mai un 8M. A més, en el comunicat de l'alcalde d'ajornament de l'acte s'al·leguen només motius de seguretat i no de reflexió al voltant de la jornada reivindicativa feminista.”

Davant d’això, la CUP ha decidit no participar en l'acte institucional del dilluns dia 9 de març, ja que el considera un gest hipòcrita després del menyspreu mostrat el 8M per part del governLa CUP no participarem ni serem còmplices de la rentada d'imatge de l'alcalde Xavi Paz i el seu govern. Les polítiques feministes no es fan només llegint un manifest a la porta de l'ajuntament. Les polítiques feministes es defensen i es demostren dia a dia, des de la institució i als carrers.”

Redacció / Fotos: CUP-Molins

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
180

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix