CCOO exigeix un salari mínim de conveni de 14.000 euros

El sindicat, que ha celebrat l’assemblea a Cornellà de Llobregat, també aposta per revertir la reforma laboral a través del diàleg social que està “bloquejant la CEOE”

Aquest matí s’ha organitzat l’assemblea de CCOO del Baix Llobregat, amb un gran èxit de participació, als locals del sindicat a Cornellà de Llobregat. Durant l’acte han intervingut diferents dirigents sindicals del territori (Mònica Alarcón i Josep M. Romero), la secretària d’acció sindical de CCOO de Catalunya, Cristina Torre i el seu secretari general, Javier Pacheco.

Assemblea Comarcal al Baix Llobregat 13.02.2019

Entre els missatges força que s’ha situat estan la campanya per traslladar als convenis col·lectius els 14.000€ de salari mínim de conveni o l’aposta per revertir la reforma laboral a través del diàleg social que està bloquejant la CEOE. Entre les mesures que falta per concretar estan: la creació del subsidi majors 52 anys; la integració del sistema de prestacions i SMI; ultra activitat als convenis; prevalença dels convenis sectorials; modificació de l’article 42 de l’Estatut dels Treballadors sobre subcontractació; criteris d’inaplicació i modificació de les condicions de treball; acreditació horària; formació professional per l’ocupació o la lluita contra el frau a la contractació.

DzRraWoWsAIfQzL

També s’han exigit l’aprovació d’una agenda social com a prioritat, l’aprovació de pressupostos socials o l’impuls de les mobilitzacions amb la mirada posada en la vaga de dues hores per torn pel 8 de març que proposa el moviment sindical.

CCOO també ha informat que enceta el període àlgid d’eleccions sindicals on es renovaran la gran majoria de representants a les empreses, on CCOO parteix amb un avantatge notable i esperen revalidar novament aquesta condició de primer sindicat de la comarca.

Redacció / Fotos: CCOO Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix