Sant Boi de Llobregat recorda i homenatja Carme Chacón

La Federació del PSC del Baix Llobregat ha inaugurat la primera Escola de Formació Carme Chacón

Aquest matí s’ha inaugurat la primera Escola de Formació Carme Chacón, a Sant Boi de Llobregat. A l’acte ha assistit el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, així com una representació socialista del Baix Llobregat, entre altres persones, segons informa l'ACN.

Dp8EGOyX0AAwxtP

La primera Escola de Formació Carme Chacón, que organitza la Federació del PSC del Baix Llobregat en record i homenatge a la dirigent socialista, que va morir l'abril del 2017, ha tingut com escenari la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Iceta ha assenyalat que la pèrdua de Chacón no els ha de paralitzar, sinó que volen que el seu record sigui un estímul per continuar treballant. En la inauguració també hi ha participat l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i secretària de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat de PSC, Lluïsa Moret, que l'ha recordada com "una dona del Baix Llobregat, que ens escoltava". També el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, que n'ha destacat que va portar "el socialisme al límit" i el seu compromís amb la "justícia social". La mare de Carme Chacón, Esther Piqueras, ha expressat l'agraïment de la família pel gest del PSC que l'escola portés el seu nom com a homenatge. Per a la mare, aquesta escola conjuga les dues grans passions de Carme Chacón, la formació i la política.

També ha expressat el reconeixement a les alcaldesses i regidores que lluiten per la igualtat entre homes i dones. La família de Carme Chacón, entre emotius aplaudiments, ha rebut un quadre amb la il·lustració de la dirigent socialista com a homenatge.

Dp8OrFmWsAAsDFv

Pressupostos

A més, Miquel Iceta, ha respost avui dissabte que "el gest és que Catalunya l'any vinent tindrà 2.200 milions més si s'aprova el pressupost i que si no, no els tindrà", després que aquest divendres tant el líder de Podem, Pablo Iglesias, com el d'ERC, Oriol Junqueras, demanessin "gestos" al govern espanyol amb els polítics empresonats per negociar el vot republicà favorable als comptes de Pedro Sánchez. Iceta ha recordat que per a ell la presó preventiva és "desproporcionada" però ha afirmat que aquesta decisió "correspon únicament i exclusivament als jutges". El primer secretari del PSC espera que els diputats "en el moment d'emetre el vot pensin més en els interessos dels ciutadans que no pas en les reivindicacions com a partit."

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix