Podem-Cervelló decideix el seu futur al govern municipal en un referèndum

El grup municipal preguntarà a la ciutadania si vol que continuï o passar a l’oposició

Els gairebé 9.000 habitants de Cervelló estan cridats a votar el proper 26 de juliol. El grup municipal Cervelló, ara sí es pot (Podem) ha convocat un referèndum vinculant obert a tothom (empadronats al municipi i majors de 18 anys) per decidir el seu futur dins de l’actual equip de govern (format pel PSC-CP, PDeCAT i Cervelló, ara sí es pot). La pregunta serà la següent: “Vostè està a favor que Cervelló, ara si es pot continuï governant amb la nova configuració de govern?. Hi haurà un únic punt de votació, a la plaça de la Biblioteca, I es podrà votar de 17 a 21 hores (caldrà DNI I nom).

19260348 1303171616464633 1985411701257144542 n

Una iniciativa, segons Isabel Belmonte, regidora de Cervelló, ara sí es pot i tercera tinent d’alcalde a l’Ajuntament, que es va plantejar “arran de la incorporació del PDeCAt a l’equip de govern i després que Ciutadans trenqués l’acord de govern que tenia amb el PSC" i afegeix que “pensem que és un tema que considerem important per a la ciutadania en general. La nostra voluntat és que sigui el més participatiu possible.”

padecat cervello

Belmonte acceptarà el resultat que sigui “ja que això és la democràcia. Si guanya el sí continuarem a l’equip de govern, i si guanya el no passarem a l’oposició. La nostra postura és mantenir-nos neutrals I que decideixi la ciutadania. De fet, amb la incorporació del PDeCAT, el PSC ha anunciat que no canviarà el projecte que vam encetar el 2015.”

 Xerrada informativa

D’altra banda, aquest dilluns Podem-Cervelló ha convocat una xerrada informativa sota el títol “Dos anys al govern, i ara què?. Hi participaran Isabel Belmonte, regidora a l’Ajuntament; Ruth Moreta, secretaria d’organització de Podem Catalunya; Noèlia Boil, secretaria de feminismes Podem Catalunya i Laura Haba, secretari de municipalisme Podem Catalunya. L’acte se celebrarà el proper dilluns 24 de juliol a la plaça de la Biblioteca (19h).

 

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Cervelló, ara sí es pot

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix