"Al congrés del PSOE guanyen Iglesias, Puigdemont i Junqueras"

El president del PPC, Xavier García Albiol, també va assegurar al Prat de Llobregat que "Espanya necessita un partit socialista que crea que som una sola nació, no necessita més radicals ni reinventar cada dia el que és el nostre país"

El president del Partit Popular Català, Xavier Garcia Albiol, va afirmar ahir al Prat de Llobregat emmarcat en la capanya “La Catalunya valenta” que "al congrés del PSOE perd Espanya i guanyen Iglesias, Puigdemont i Junqueras". Així va valorar la ponència política que s'ha aprovat al congrés del PSOE que incorpora la 'plurinacionalitat' d'Espanya. "Des de l'absolut respecte per les decisions internes que es prenen en cada partit, veiem el que està passant en el PSOE amb preocupació", va assegurar García Albiol qui ha constatat que "més que sortir amb un projecte reforçat, el congrés socialista ha desembocat en un gest de simpatia amb Podem i un acostament als independentistes radicals".

En aquest sentit va explicar que "els homes i dones del Partit Popular tenim clar que Espanya és un país plural amb diversitat cultural i social, però aquesta aposta per la pluralitat ens porta també a afirmar que nació només hi ha una, és Espanya". "Espanya no és una agrupació de nacionalitats en funció de l'interès polític del moment, és un projecte global, una única nació", va remarcar. En aquesta línia va reiterar: "que el PSOE se sumeix amb aquests posicionaments a les tesis de Podem i als independentistes és una molt mala notícia per a Espanya però excel·lent per a Iglesias, Puigdemont i Junqueras."

01 XGA Prat

"Desitjaríem que el PSOE fos capaç de tenir una idea clara del que és Espanya" va explicar el president dels populars catalans. "Espanya necessita un partit socialista que crea que som una sola nació, no necessita més radicals ni reinventar cada dia el que és el nostre país", va demanar. "Nosaltres apostem per la nostra nació i ens agradaria que l'esquerra espanyola ho veiés igual", va afegir. Xavier García Albiol va explicar també que "en un moment de desafiament com el que està vivint actualment el nostre país es necessita fermesa i claredat en les idees, per això ens preocupa que s'aposti per aquesta adreça".

En aquest sentit va advertir que "el millor que li pot passar als partits independentistes és que els partits constitucionalistes ens dividim. Per això veiem amb preocupació que del congrés del PSOE se surt amb voluntat d'agradar i buscar simpaties amb Podem i independentistes renunciant a la idea bàsica que ha de servir per defensar el nostre Estat de Dret enfront dels quals ens volen separar de la resta d'Espanya." "No és bé que el PSOE hagi acabat sucumbint i assimilant com a pròpies les tesis del PSC" va assegurar el dirigent popular recordant que "el PSC era hegemònic a nivell municipal i majoritari en el Parlament quan tenia les idees clares, no com en aquests moments que estan en fase d'absoluta decadència”. "No és bo per al PSOE abraçar les tesis del PSC ni és bo per a Espanya", va afegir.

Redacció / Fotos: PP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix