El Tramabus fa parada avui al Baix Llobregat

El Tramabus visita Sant Esteve Sesrovires, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Viladecans “per destapar la trama catalana”, segons Podem

El Tramabus farà parada aquest dijous 11 de maig a Sant Esteve Sesrovires i Viladecans per, segons Podem, “destapar els detalls de la trama catalana. La vinculació entre el poder polític i econòmic que durant dècades s’ha teixit al país". La iniciativa de Podem arriba després de recórrer altres zones de l’Estat, i després d'haver iniciat la ruta per Barcelona al matí de dimecres, passant per la seu de CaixaBank, l’antiga seu de CDC, el Palau de la Música i el Palau de la Generalitat. Estarà a Catalunya fins al divendres 12 de maig.

El recorregut començarà a les 17 hores al carrer Major de Sant Esteve Sesrovires, passarà per l'Edifici Fòrum i la residència Can Serra i continuarà per Martorell, arribant a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Després anirà a Sant Andreu de la Barca, visitant l'ajuntament, i marxarà cap a Viladecans. Allà es gaudirà de les vistes de la seu d'Inipro, l'Edifici de la Vergonya i l'Hospital de Viladecans. Durant la ruta es conversarà del cas ACM que implica a Josep Maria Matas i Xavier Solà (exresponsables de l'ACM), del cas ITV (amb implicats com Oriol Pujol i Ferrusola) i del cas Inipro.

Persones convidades
El recorregut comptarà amb les ponències de Joan Giner, secretari polític de Podem i diputat al Parlament de Catalunya, de Noèlia Bail, secretaria de Coordinació Interna i Feminismes de Podem, Laura Haba, secretaria de Municipalisme de Podem i regidora d'Ara Sant Esteve i Raquel Pérez, regidora de SOM Martorell.

Aquest és el detall del recorregut:

Dijous 11 de maig
17:00 - Sant Esteve Sesrovires - Carrer Major
17:15 - Edifici Fòrum - Passatge de les Oliveres
17:20 - Residència Can Serra - Passeig de Gràcia
17:40 -Hospital Sant Joan de Déu de Martorell - Av. Mancomunitats Comarcals
18:00 - Sant Andreu de la Barca - Plaça de l’Ajuntament
18:35 - Viladecans - Seu Inipro - Av. de la Roureda (Cas Inipro – PSC)
18:55 - Edifici de la Vergonya - Carrer Josep Pallach i Carola
19:00 - Hospital de Viladecans - Av. de Gavà

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix