Els regidors de l'equip de govern de Sant Just atendran a la ciutadania

La primera trobada està prevista aquest dissabte, 1 d'octubre al Casal de Joves. Dissabte hi seran els regidors Sergi Seguí i Just Fosalva.

A partir d'aquest dissabte, es posa en marxa el projecte de regidor i regidora de proximitat on les regidores i els regidors de l’equip de govern municipal atendran, també personalment, els suggeriments  i propostes de la ciutadania en els diferents barris, sense que s’hagi de programar la cita prèviament. La primera trobada està prevista aquest dissabte, 1 d'octubre, de 17 a 19h al Casal de Joves. Dissabte hi seran els regidors Sergi Seguí i Just Fosalva.  

La finalitat d’aquesta nova acció, que es coordinarà a través de la regidoria de Participació Ciutadana, és contribuir a fomentar la proximitat entre la ciutadania i l’administració a través del diàleg, així com impulsar la col·laboració amb les associacions per millorar l’espai públic, la convivència i el civisme. En aquest sentit, el veïnat pot participar activament en els assumptes col·lectius del territori, una de les prioritats que es recull en els acords programàtics de l’equip de govern municipal, i en la millora del dia a dia.

El calendari per aquest darrer trimestre de l'any és:  

-Primer dissabte de cada mes, de 17 a 19h, al Casal de Joves

-Segons dilluns de cada mes, de 19 a 20 h, a l'aula Carme Pérez Verdú de Les Escoles i al Centre Cívic Joan Maragall

-Tercer dijous de cada mes, de 19 a 20 h a l'Espai Mas Lluí. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Just

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix