“Votar al PP és votar a favor de baixar impostos i crear ocupació”

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui a Viladecans que "l'únic vot que de veritat pot frenar la radicalitat de Podemos és el vot al PP".

La presidenta del Partit Popular Català i candidata a les eleccions generals, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui que "votar al PP és votar a favor de baixar impostos, de crear ocupació i de l'economia productiva". Durant una visita al Parc Natural Remolar-Filipines de Viladecans, la dirigent popular ha insistit que "farem una campanya constructiva per explicar propostes."

Reducció d’impostos

"Votar al PP és votar a favor de la baixada d'impostos, és per frenar el risc d'estrangular l'economia productiva que representen Pablo Iglesias i Pedro Sánchez", ha explicat. En aquest punt Sánchez-Camacho ha recordat que "els catalans patim per decisió del Govern de la Generalitat la pressió fiscal més elevada de tota Espanya ja que el nombre de tributs propis és el més elevat de totes les comunitats autònomes i perquè els tipus impositius són també els més alts". Per aquest motiu ha proposat "reduir el nombre de tributs propis de la Generalitat i disminuir els tipus impositius de la resta per tal de situar-los, com a màxim, en la mitjana espanyola."

Sánchez-Camacho ha posat en valor la política fiscal del Partit Popular perquè "significa afavorir la contractació de treballadors" i ha manifestat que "seguirem baixant impostos,  baixarem 2 punts tots els trams impositius. El tipus mínim baixarà al 17%. El tipus màxim baixarà al 43%".  Pel que fa a les persones que trobin la seva primera feina ha afirmat que no pagaran IRPF durant un any i els aturats de llarga durada que comencin un negoci no pagaran IRPF durant dos anys.

Per acabar, la presidenta dels populars catalans ha mostrat la seva preocupació per l'ascens de forces radicals, "Podemos ha de preocupar tota la societat". "L'únic vot que de veritat pot frenar la radicalitat és el vot al PP", ha conclòs.   

 Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix