Isidre Sierra manté el seu suport a les famílies desfavorides

L’alcalde de Sant Climent de Llobregat assegura que el món local estarà sempre al costat de les persones hi hagi o no una llei que ho determini.

L’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, ha manifestat el seu rebuig al recurs presentat pel Govern espanyol davant el Tribunal Constitucional en contra de la Llei 24/2015 de mesures urgents contra els desnonaments i la pobresa energètica. Sierra ha assegurat que “els municipis continuarem donant suport a les famílies que més pateixen, hi hagi o no una llei que ho determini”. D’aquesta manera, l’alcalde de Sant Climent mostrava el seu suport a la moció presentada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en contra d’aquest recurs que considera que “és un nou pas del govern estatal que, argumentant la invasió de competències, vol derogar una llei catalana que pretén garantir els drets bàsics dels nostres ciutadans.”

Isidre Sierra ha destacat que la voluntat del consistori és estar sempre al costat de les persones amb menys recursos. De fet, en els últims anys des de l’Ajuntament climentó s’han prioritzat les polítiques socials i de foment de l’ocupació, arribant, fins i tot, a destinar part del romanent positiu dels comptes municipals als serveis a les persones.

En aquest sentit, s’han pogut destinar més recursos a millorar l’atenció i l’assistència social a les famílies amb la incorporació d’una educadora social i d’una tècnica de joventut. Segons el primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’atenció a la persona, José Antonio Monteagudo, la voluntat del consistori és “complementar l’equip existent, que diàriament realitza una gran tasca, i reorganitzar el personal amb la intenció de poder oferir el màxim nombre de serveis als veïns i veïnes de Sant Climent.”

Redacció / Foto: Aj. Sant Climent de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix