El nou govern municipal de Pallejà aposta pel control de la despesa

Es redueix un 20% en les retribuccions que percebran respecte a l'anterior equip de govern amb una rebaixa del 32% en el sou de l'alcaldessa, tambées renuncia als telèfons mòbils i s'elimina les dietes, entre altres mesures.

 

El nou govern de l'Ajuntament de Pallejà esta`decidit que la despesa que representen pel consistori els càrrecs electes sigui molt menys que fins ara. Així, entre les primeres mesures que s'han dut a terme destaca una reducció d'un 20% en les retribucions que percebran respecte a l'anterior equip de govern. En aquest sentit, la nova alcaldessa, Ascensión Ratia, rebaixa fins a 13.838,68 € bruts anuals el que percebia l'anterior alcalde i cobrarà un 32% menys. També redueixen el seu sou els regidors que treballaran al consistori amb una dedicació de 30 hores setmanals. Més enllà del que percebran per la seva feina a l'Ajuntament, l'actual equip de govern ha renunciat als telèfons mòbils i eliminarà les dietes. També té previst ajustar les aportacions als grups municipals i als regidors a l'oposició per la seva assistència als plens.

Auditoria externa

La voluntat del nou equip de govern, al llarg dels pròxims quatre anys, és apostar per polítiques de transparència i de control de la despesa. En aquest sentit, s'han iniciat els tràmits per a la realització d'una auditoria externa i es fa un seguiment exhaustiu de totes les factures superiors a 150 € amb la intenció de tenir una percepció més exacta sobre com es gasten els diners públics. També s'ha començat a negociar amb les empreses responsables per a intentar reduir la despesa que suposa el consum de subministraments com el gas o la telefonia en els equipaments municipals.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix