El martorellenc Lluís Tomàs serà diputat a la Diputació de Barcelona

És regidor de l’Ajuntament de Martorell pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

El regidor de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Tomàs, serà nomenat aquest dimecres diputat a la Diputació de Barcelona pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Segons declara al web municipal, Lluís Tomàs pren el càrrec com a “repte il·lusionant que tiraré endavant per posar-me sempre al servei dels ciutadans de la meva comarca i coordinar les màximes accions possibles per tal de beneficiar la ciutadania de Martorell”. El regidor martorellenc també haurà de fer-se càrrec d’una part de la comarca de l’Alt Penedès i l’Anoia.

La trajectòria

Tomàs va néixer a Badalona el 1958, va viure la seva joventut al barri de Buenos Aires i després al barri Verge de Carme de Martorell. Posteriorment, va traslladar la seva residència a Castellví de Rosanes, on va ser l’alcalde els darrers 15 anys pels INCAS-Progrés Municipal.

El maig passat es va presentar com a candidat a l’alcaldia de Martorell pel PSC als darrers comicis electorals obtenint quatre regidors (1.884 vots) i establint-se com a segona força. Tomàs ha treballat a l’emissora municipal Ràdio Martorell durant 33 anys, fins al seu nomenament com a regidor del PSC a l’oposició.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix