Oriol Junqueras: “No renunciaré mai al procés per assolir la independència”

Es va presentar el nou executiu a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Hort que s’estructurà en quatre àrees: Serveis a les persones, Governança i Economia, Serveis al Territori i Sostenibilitat, i Promoció Econòmica i de la Ciutat.

Ahir al vespre es va presentar al jardí de Can Comamala el nou Govern municipal de Sant Vicenç dels Horts, que estarà format per nou regidors de Junts x Sant Vicenç i dos regidors de SVH Sí Puede. Durant l’acte, l’alcalde i president d’ERC, Oriol Junqueras, va destacar la importància d’assolir les eines d’un estat propi per donar un millor servei a la ciutadania. En aquest sentit, va assegurar que ell treballarà amb tothom en el procés per assolir la independència, “no hi renunciaré mai. Necessitem una majoria de diputats independentistes al Parlament i després una majoria reforçada per un procés constituent cap a la República Catalana amb un referèndum sí o sí”. I va cloure insistint que “l’adversari és un Estat que treballa incansablement en contra de Catalunya i la seva ciutadania. El nou país el farem entre tots els que hi vulguin participar i el farem alhora per a tothom, fins i tot per als que no hi hagin participat en absolut.”

Nova legislatura

L’alcalde Oriol Junqueras assumeix personalment, en aquest nou mandat, la regidoria d’Educació i comptarà amb Maite Aymerich com a Primera Tinenta d’alcalde i amb Manolo Ortega com a segon Tinent. Arnau Mata serà el nou portaveu de l’executiu local, que estarà estructurat en quatre grans àrees temàtiques: Serveis a les persones, Governança i Economia, Serveis al Territori i Sostenibilitat i la nova àrea de Promoció Econòmica i de la Ciutat. De fet, aquesta és una de les primeres novetats, ja que en el darrer mandat només hi havia tres grans àrees.

Totes les àrees treballaran per garantir tres eixos fonamentals: la justícia social, la gestió eficaç i la democràcia, entesa aquesta sobretot com el dret de la ciutadania a participar i a estar informada en tot moment. Junqueras ha destacat la vàlua d’aquest Govern afirmant que “mai Sant Vicenç dels Horts ha tingut un equip tant convençut i preparat” com aquest i que el formen aquell tipus de persones “valentes, compromeses i generoses”. “Són un motiu d’esperança per aquest poble.”

En aquest sentit, el nou Govern municipal comptarà amb regidories de barri. Cada un dels membres de l’executiu portarà directament una determinada zona del municipi, amb l’objectiu de poder fer una gestió efectiva i més propera a la ciutadania.

Podeu consultar en el PDF adjunt el cartipàs municipal (2015-19)

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix