El popular Sergio García deixa l’acta de regidor

L’actual president del PP a Viladecans considera que la seva tasca al Parlament de Catalunya "no em permetia compaginar amb dedicació plena les dues responsabilitats” i, per tant, serà substituït per Josep Padilla, fins ara número 2.

El Partit Popular de Viladecans tindrà un nou portaveu després de la decisió de Sergio García de deixar l’acta de regidor al consistori municipal. Així doncs Josep Padilla, fins ara número 2, passarà a ocupar el lloc de l’actual diputat al Parlament de Catalunya. Una tasca que compartirà amb l’actual presidenta del PP al Baix Llobregat, Maria José Díaz, la número tres a la llista electoral dels populars.

Segons Sergio García, els resultats obtinguts a les passades eleccions municipals obligaven a molta més dedicació com a regidor a l’Ajuntament de Viladecans “un aspecte que no podia fer front a causa de la meva tasca al Parlament de Catalunya”. De totes maneres, García assegura que “seguirà treballant amb molta il·lusió per al partit a Viladecans i també a Catalunya al costat d’Alícia Sánchez-Camacho”.

El portaveu

D’altra banda, el nou portaveu del PP a l’Ajuntament de Viladecans, Josep Padilla, explica que “aquesta acció ha estat meditada i consensuada i la seva única intenció és dotar al municipi de Viladecans de la presència que es mereix en tots els àmbits de la política catalana” i afegeix que “no oblidem que Sergio García exerceix de parlamentari al Parlament on treballa, però seguirà treballant pels veïns de Viladecans com sempre ho ha fet. Haig de recordar que la lluita per les línies de P3 que la Generalitat volia tancar i la defensa de l’Hospital, sense oblidar la millora de la carretera B-204 ha estat molt implicat.”

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix