Cornellà en Comú aposta per una oposició crítica, constructiva i participativa

La formació política local considera que “hem aconseguit trencar la majoria absoluta del PSC, còmplice de les retallades, de la reforma laboral i del rescat”  i “ara treballarem pel bé comú, prenent la proximitat i la comunicació com a eines per assolir-ho”.

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà ha fet una valoració dels resultats obtinguts a les passades Eleccions Municipals a Cornellà de Llobregat a través d’un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció. La formació política local assegura que “si haguéssim de resumir el resultat d’aquestes eleccions per a la nostra candidatura en una sola frase, podria ser la següent: la veu indignada de Cornellà obté cinc regidors i trenca la majoria absoluta d’un PSC còmplice de les retallades, de la reforma laboral, del rescat, etc, després de 28 anys, deixant fora la dreta de CiU i el racisme de PxC. Mentre nosaltres hem donat la cara lluint amb orgull el nostre nom en una campanya plena d’esforç i il·lusió, altres s’han refugiat rere siluetes buides i plafons sense contingut. Ha arribat l’hora de la transparència, de l’oposició crítica, de construir, de la participació i d’apropar l’Ajuntament a la ciutat per posar-lo al seu servei. Els 6.075 vots ens ho exigeixen.”

A més considera que “això tot just comença. Som capaces i capaços de fer autocrítica, i sabem que ara toca aprendre escoltant persona a persona, col·lectiu a col·lectiu, els seus problemes i les seves idees; perquè nosaltres som vosaltres, i sense vosaltres no som res. Ara toca lluitar per més democràcia, per més llibertats i contra la desigualtat de drets i oportunitats. Treballar pel bé comú, prenent la proximitat i la comunicació com a eines per aconseguir-ho. Perquè nosaltres no som els protagonistes, sinó els més de 6.000 companys i companyes de viatge que el dia 25 es van llevar sent regidores i regidors del nostre Ajuntament.”

Des de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, el treball començarà a “cercar les idees de la ciutadania, les aportacions, les opinions i les crítiques per avançar, millorar i no oblidar en cap moment que som la seva veu, els seus ulls i la seva oïda dins l’Ajuntament, la casa de totes i tots” i afegeix que “no creiem en la delegació política ni en la papereta cada quatre anys, sinó en la implicació activa per crear una ciutat viva; per això la ciutadania són indispensables. Necessitem la seva implicació, il·lusió i empenta en un projecte que implanta noves maneres de combatre la vella política, el clientelisme i la corrupció”. “D’aquesta manera sí que serà possible millorar la nostra ciutat, la que totes i tots ens mereixem. Des de baix cap a dalt, des de la ciutadania cap a les institucions”, sentencia.

Agraïment

La formació liderada per Vidal Aragonés vol agrair “de tot cor la confiança dipositada en nosaltres. Avui som oposició; demà, amb el vostre alè i compromís, el govern del públic sobre el privat, el del benestar de totes i tots, sense excepcions, i el del Cornellà que no es resigna a ser un subjecte passiu i que vol ser protagonista de la història que està per escriure. Per totes les mostres d’afecte, il·lusió, emoció i agraïment, gràcies. 6.075 gràcies.”

Doble invitació

D’altra banda, Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, celebrarà el pròxim 10 de juny l’Assemblea a la plaça dels Enamorats, al costat de l’Ajuntament. També fa una invitació a la ciutadania a assistir al Ple de Constitució de la nova cooporació el 13 de juny a l’Ajuntament.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú-Crida per Cornellà

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix