ERC assoleix a Gavà el millor resultat des del 1979, en vots i en percentatge

El grup municipal ja ha iniciat contactes amb entitats i col·lectius ciutadans per preparar les primeres iniciatives que traslladaran al ple municipal.

La candidatura d’ERC-Els Verds-Decidim Gavà agraeix a la ciutadania, en un comunicat de premsa, el suport rebut i es compromet a traslladar al nou consistori les prioritats socials i de regeneració democràtica compartida amb  molts milers de gavanenques i gavanencs.

ERC va assolir diumenge els seus millors resultats a Gavà en unes eleccions des del 1979, amb un 12,14% i 2.231 vots, malgrat no ser els comicis amb una participació més alta. Els tres regidors assolits, la situen com a segona força d’esquerres a la ciutat i com la primera sobiranista.

“L’expressió de pluralitat i representativitat del teixit ciutadà que va donar forma a la candidatura d’ERC-EV-DG que va sumar molts ciutadans independents de cap partit a la llista, es vol estendre en l’acció política d’aquesta legislatura municipal que s’iniciarà el pròxim 13 de juny, amb la voluntat de representar també al nou ajuntament els anhels i propostes per a la ciutat de molts ciutadans i ciutadanes que van votar diverses candidatures d’esquerres que no van assolir representació a les urnes, i que sumen varis milers de veïns de Gavà.”

Els nous regidors electes, Andreu Pérez Lorite, Albert Massana i Marta Jiménez ja han iniciat contactes amb entitats i col·lectius ciutadans per preparar les primeres iniciatives que traslladaran al ple municipal.

Redacció / Foto: ERC Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix