El Prat celebrarà el Dia Mundial dels Oceans

La Fundació CRAM, amb la col·laboració del consistori baixllobregatí, organitza un simulacre de rescat d’un dofí.

La Fundació CRAM per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat del Llobregat, celebra el Dia Mundial dels Oceans organitzant un simulacre de rescat d'un dofí a la platja del Prat, amb la participació de la ciutadania. Es tracta d'una activitat de sensibilització en la que els participants podran viure de primera mà com es duu a terme el rescat i l'assistència d'un dofí encallat a la platja, tal com ho fan els especialistes del CRAM.

Els assistents rebran una petita formació teòrica a les instal·lacions del Centre de Recuperació d'Animals Marins de la Fundació CRAM, per després posar en pràctica els coneixements muntant el campament de rescat a la platja del Prat del Llobregat i rebent nocions pràctiques d'assistència a l'animal a la mateixa platja.

L'objectiu d'aquesta jornada és sensibilitzar als ciutadans sobre la importància de conservar els ecosistemes marins, així com la necessitat de donar assistència i recuperar a espècies marines amenaçades. Es tracta d'una acció participativa que pretén donar un missatge positiu a favor dels nostres mars i oceans.Paral·lelament a aquesta activitat, el mateix matí es realitzaran visites guiades gratuïtes al CRAM, amb prèvia inscripció a través de la Porta del Delta.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix