Cloenda del seminari de Coordinació per a la Sostenibilitat a Gavà

Han participat diferents centres educatius locals durant els darrers mesos.

Dimarts passat 21 de maig es va dur a terme l’acte de cloenda del Seminari de Coordinació per a la Sostenibilitat. Aquest va ser un curs de formació inicial per a professors d’escoles que s’incorporen a la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Gavà.

Durant els darrers mesos s’han dut a terme diferents sessions les quals han estat dinamitzades per experts en la matèria, i ha permès que els participants coneguin diferents eines i recursos que poden utilitzar per tal d’elaborar el Pla de Treball i el Pla d’Acció que duran a terme durant el curs vinent als centres escolars que formen part de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Gavà. Els participants dels diferents centres educatius han pogut conèixer el que significa el fet d’anar cap a unes escoles per a la sostenibilitat, la importància de crear una comissió ambiental on els alumnes puguin dir la seva paraula i dur a terme les seves propostes, ja que són ells els protagonistes d’aquest projecte.

S’han realitzat diferents sessions on es van tractar temes com la gestió de residus als centres educatius, i una sortida de camp per donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de la ciutat i les diferents actuacions que es realitzen per conservar aquest patrimoni, la sortida va acabar al recinte del Castell d’Eramprunyà.

Javier García Galcerán regidor de Sostenibilitat i Patrimoni Natural explica que “l’objectiu principal d’aquest programa és que les escoles treballem en xarxa, per aquest motiu de cara al curs vinent volem que el treball en xarxa sigui una realitat, l’acte d’avui no és un tancament d’una etapa sinó que és un punt de trobada per revisar i planificar les accions que durem a terme com a Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Gavà els pròxims anys.”

A l’acte hi van ser presents la regidora d’Educació, Laura Barrufet, i la Cap del Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. L’objectiu com a xarxa és formar part de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya, la qual està formada per disset xarxes locals amb un miler d’escoles adherides.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix