Viladecans compta amb quatre escoles ‘verdes’

El 2009 l’Escola Pau Casals i l’Institut de Sales ja havien rebut aquesta acreditació, han informat fonts municipals, que subratllen que el distintiu reconeix la tasca activa dels centres per ser “més sostenibles” i dur a terme “accions que impliquen la comunitat educativa” (mestres, pares, infants) en uns “hàbits respectuosos” amb el medi ambient.

L’Escola Montserratina ha posat en marxa un hort, un aquari, un pla de promoció de la fruita en l’alimentació o accions de promoció del reciclatge, entre d’altres.

De la seva banda, el Col·legi Sant Gabriel promou la reducció d’envasos i celebra una Setmana Verda amb tallers i xerrades.

El distintiu premia la feina feta durant l’últim curs pels centres, l’alumnat i les famílies.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix