Arriba la cinquena edició del Concurs de Balcons Florits

Enguany, el concurs se celebrarà del 25 al 29 d’abril i les inscripcions es poden fer de l’11 al 22 d’abril a l’Oficina de Fira, Comerç i Turisme o bé de manera en línia a través del web municipal

El juny de 2017, Molins de Rei es va incorporar al projecte Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i distingeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Des de la Regidoria de Turisme, l’objectiu era promoure aquest projecte com un atractiu més de la vila i per aquest motiu, la primavera del 2018, època per excel·lència de flors, la Regidoria va organitzar el primer Concurs de Balcons Florits. A més, un altre objectiu que perseguia el concurs era generar un entorn propici per als vilatans i turistes, i, en conseqüència, la creació d’activitat econòmica i ocupació a la vila.

Balcons Florits 2 705x470

Actualment, encara és present la voluntat de promoure aquest projecte i és per això que, des de la Regidoria de Turisme, s’ha organitzat la 5a edició del Concurs Balcons Florits.

Les bases del concurs estableixen que pot participar-hi qualsevol persona propietària o arrendatària d’un immoble situat a la vila de Molins de Rei, amb un o més balcons susceptibles de ser decorats i visibles des del carrer, i que reuneixin les condicions necessàries per ser guarnits, sense que això suposi un perill per a la integritat del mateix balcó o dels vianants.

Els balcons hauran d’estar guarnits durant el període del 25 al 29 d’abril de 2022, que és quan passarà el jurat a fer la seva valoració. El jurat estarà format per persones vinculades al sector de la jardineria i floristeria, i per membres de l’Organització.

6e35542a 23f6 4736 92b6 ffd983a9b143 16 9 aspect ratio 75p 1058221

Les inscripcions es podran formalitzar de l’11 al 22 d’abril, mitjançant una butlleta que es podrà omplir a l’Oficina de Fira, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Molins de Rei (pl. del Mercat, 5-6), o bé en línia a través del web www.molinsderei.cat/turisme. Els primers 100 inscrits seran obsequiats amb una flor de regal i totes les persones inscrites podran escollir un sobre de llavors de regal.

 El veredicte final del jurat serà comunicat per l’Organització el dia 29 d’abril i l’entrega de premis tindrà lloc el mateix dia, a les 18 h, a la planta baixa de l’edifici El Molí. Es repartiran tres premis, que consistiran en xecs regal i una quantitat monetària de fins a 100 €.

 Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix