Torna la Jugatecambiental a Pallejà

El parc de la Molinada acollirà aquesta proposta que inclourà activitats i tallers per al públic infantil

La crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 va obligar a tancar i anul·lar totes les activitats que comportessin un mínim contacte entre persones, entre elles la Jugatecambiental del parc de La Molinada. L'Ajuntament de Pallejà i l'Àrea Metropolitana de Barcelona han treballat conjuntament per poder reprendre aquesta iniciativa, adaptant-la a la nova normalitat i prenent totes les mesures de seguretat necessàries per a minimitzar el risc de contagi.

tb w300 h225 crop int d11eee647fc67111b3efc2c188f4acde

La Jugatecambiental es reobrirà a partir del dia 13 de setembre. Com ja era habitual, les activitats es duran a terme els diumenges al matí. Aquesta nova edició no comptarà amb un espai de joc fix ni amb el punt d'informació, però sí que oferirà activitats i tallers d'educació ambiental destinades a un públic infantil i familiar. La fauna invertebrada, les plantes remeieres, els ecosistemes naturals, els ratpenats o les energies renovables seran alguns dels temes que es tractaran aquesta nova temporada. En breu es publicarà el nou calendari d'activitats.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix