Corbera de Llobregat inicia un Pla per protegir els seus espais naturals

L’objectiu és marcar les actuacions i estratègies generals que han de regir les intervencions dels propers anys

L’Ajuntament de Corbera de Llobregat inicia, a partir d’aquesta setmana, les feines de redacció d’un Pla Estratègic per a preservar els seus espais naturals, a partir del sòl no urbanitzable que hi ha al municipi baixllobregatí. L’objectiu és marcar les actuacions i estratègies generals que han de regir les intervencions en els espais naturals (boscos, rieres, horts, usos del sòl, camins...) dels propers anys.  

cerrajero corbera

1 corbera medi

Diferents etapes

El pla s’ha adjudicat a la consultoria ambiental Lavola, per un import de 14.036 euros i s’elaborarà en diferents etapes. La primera fase serà la de diagnosi i estudi de la situació actual, centrada en les problemàtiques i conflictes existents i en la identificació dels llocs i zones que cal preservar de forma prioritària. Aquesta etapa comptarà amb un procés participatiu de tres taules internes de treball (personal de l’Ajuntament, entitats que utilitzen els espais naturals i dels propietaris i regants) i finalment hi haurà una reunió oberta a tota la població el dimarts 9 d’abril a la Sala Sant Telm. 

gorgmolaLa segona part d’aquest pla serà l’anàlisi de tota la informació i l’elaboració de la diagnosi. Finalment a la tercera fase, on es comptarà amb la decisió de la ciutadania, es valoraran les actuacions i es definiran els objectius de gestió per dur a terme, amb una calendarització i priorització d’aquestes. 

 Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Corbera de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix