Sis escoles de Sant Boi estalvien uns 4.000 euros en consum energètic

Han participat en la Marató d'Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica i el Canvi Climàtic on durant el mes de febrer han reduït globalment en un 21% d'electricitat i gas natural

Un total de sis escoles de Sant Boi de Llobregat participants en la quarta edició de la Marató d’Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica i el Canvi Climàtic han aconseguit reduir en un 21% el seu consum global d'electricitat i gas natural durant el mes de febrer. Durant un acte de balanç celebrat aquest dimecres, dia 13 de març, a Cal Ninyo l'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha felicitat els centres per l'esforç realitzat i pels bons resultats aconseguits.

El principal estalvi s'ha generat en el consum de gas natural, que s'ha reduït en més d'un 24,8% en comparació amb les xifres de referència relatives al mes de febrer de 2018; la reducció del consum d'electricitat ha estat també molt meritòria (-19,8%). L'objectiu d'aquesta iniciativa és implicar alumnes, docents i personal de les escoles per dur a terme bones pràctiques d'estalvi i reduir els consums en almenys un 10%.

ImatgeMaratoweb.jpg 1310912381

La reducció del consum aconseguida a Sant Boi ha comportat un estalvi econòmic global de 3.883 euros (52.600 kWh d'energia i 11,3 tones de CO2). El 100% dels diners estalviats es destinaran íntegrament als Punts d'Assessorament per l'Eficiència Energètica ubicats als mercats municipals, casals i centres d'atenció primària.

L'escola Benviure s'ha sumat enguany a la iniciativa. La resta d'escoles santboianes participants són: Antoni Gaudí, Parellada, Rafael Casanova, Antoni Tàpies i Barrufet.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix