Begues comença el canvi dels contenidors de la recollida d’escombraries

L’actuació, destinada a millorar els nivells de recollida selectiva, es completarà amb la reordenació i senyalització de les illes de contenidors de tot el municipi

En el marc de les diferents actuacions previstes a la campanya “Fem-ho bé... amb   de Begues”, aquests dies s’ha iniciat la substitució dels contenidors de recollida selectiva distribuïts pel municipi baixllobregatí. Aquesta mesura, que ha estat possible gràcies al nou contracte establert per al servei de recollida d’escombraries, suposa la incorporació de nous receptacles amb un nou sistema d'obertura parcial de tapa que facilitarà el seu ús.

Complint amb la normativa

Tot i que Begues ja és un dels sis únics municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona que acompleixen amb la normativa europea que estableix la separació d’un 50% dels residus que es generen, la voluntat municipal és anar encara més enllà. D’aquesta manera, i per tal d’optimitzar i millorar el servei, els nous contenidors disposen també d’un xip per tal de conèixer quin és el seu estat de càrrega, i s’incorporarà també un nou camió més silenciós i amb un sistema de geolocalització que permetrà optimitzar les rutes que realitza.

deixalleria begues

El canvi de contenidors estarà també acompanyat per una redistribució dels mateixos. Fins al moment els receptacles es trobaven distribuïts en 40 illes de recollida selectiva i contenidors individuals de rebuig i/o orgànica. Ara es passarà a crear 80 illes completes amb tots els contenidors junts: rebuig, plàstic, matèria orgànica, vidre i paper i cartró.

Redacció / Foto: Aj. Begues-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix