Millora la zona de lleure de l’entorn del nucli urbà de Castellví

L’Ajuntament també ha actuat per prevenir l’accés de vehicles de motor a la zona de bosc.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha dut a terme aquests dies diferents actuacions de millora a les zones de lleure i bosc de l’entorn del nucli urbà. Concretament, s’han posat dues taules de pícnic i una paperera de fusta al parc situat en l’àmbit de Matamoros i, a més a més, s’ha fet una actuació per prevenir l’accés motoritzat a la zona de bosc. El cost total de les cinc taules, les dues papereres de fusta i dues papereres més dispensadores de bosses, que es posaran en breu, ha estat de 1.306,80 euros.

Instal·len una cadena

L’altra actuació que s’ha dut a terme aquests dies ha estat la instal·lació d’una cadena –protegida- per evitar l’accés motoritzat al bosc des de la plaça del Roure. En aquest espai ja hi ha un senyal que avisa de la prohibició d’accedir a l’àmbit forestal amb vehicles de motor, i que ara s’ha reforçat amb la cadena. Al lateral del camí, en la zona més planera, s’ha deixat un espai de pas per a vianants, cotxets, bicicletes i altres usos no motoritzats.
Aquest camí va ser arranjat, ara fa unes setmanes, amb la construcció de diferents trencaaigües per evitar que la pluja intensa arrossegui aigua i fang als carrers –actuació que es va fer amb la col·laboració de l’associació APECRO- i la posada d’una capa nova de terra per anivellar el camí, que es va compactar posteriorment.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix