L’empresa Veolia gestiona el servei d’energia amb biomassa de La Granja

Més de 2.000 persones d’aquest barri de Molins de Rei utilitzen aquest font d’energètica per a la calefacció i l’aigua calenta.

L’empresa Veolia és la responsable, des del passat 1 de setembre, de la gestió del servei de biomassa que proveeix d’energia per a calefacció i aigua calenta a més de 2.000 persones dell barri de La Granja de Molins de Rei. L’objectiu del canvi de titularitat és millorar el servei a les famílies que utilitzen aquesta energia sostenible i amb balanç neutre de CO2. Els usuaris del servei de Molins de Rei rebran, en les pròximes setmana, una carta de l’empresa per explicar aquest canvi de titularitat en la gestió i per apuntar les millores previstes per aquesta nova etapa.

Veolia és una de les empreses líders del sector i ja gestiona altres xarxes de biomassa en localitats com Vic i Ribes de Freser, o a la Zona Franca de Barcelona. De fet, cada any gestiona més de 35.000 tones de biomassa a tot l’estat espanyol i compta amb 187.000 empleats arreu del món.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix