ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA FEMENINA ENDESA, SEMIFINALS TÍTOL): El Barça CBS planta cara, però perd amb el Perfumerias Avendida

El Barça CBS torna a estar contra les cordes després de perdre en el partit d’anada davant el Perfumerías Avendia de Salamanca per 57-64. Tot i la derrota, l’equip d’Isaac Fernández va fer un bon patit competint fins al final i mantenint viva encara l’eliminatòria tal com va succeir amb l’Spar Girona als quarts de final. La primera part de l’enfrontament va ser molt igualat (35-37, al descans). Un guió que es va mantenir fins avançat el tercer quart on les castellanes es van distanciar en el marcador. Les diferències van ser mínimes fins al final on el conjunt blaugrana no va poder revertir una situació adversa. Els parcials: 20-21, 15-16, 10-15 i 12-12. La polonesa Ruth Hamblin va ser la màxima anotadora local amb 14 punts. La tornada es jugarà el 29 d’abril a Salamanca. Cal destacar que al descans del partit es va retre homenatge a Marta Sevilla i Arnau Ollero, integrants de l’entitat santfeliuenca des de fa vint anys.

Redacció / Foto: Barça CBS