SOCIETAT: Avui el servei de TRAM finalitzarà a les 24 hores de la mitjanit

Seguint les recomanacions generals de reduir l’activitat i la vida social per tal d’evitar la propagació de la COVID-19, el tramvia finalitzarà el servei d’avui dissabte a les 24 h, en lloc de fer-ho a les 02 h de demà diumenge. La mesura ha estat adoptada per TRAM en coordinació amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Les darreres sortides dels tramvies des de les terminals són:
  • T2. Francesc Macià. 00 h
  • T2. Llevant | Les Planes. 23.41 h
  • T3. Francesc Macià. 23.44 h
  • T3. Sant Feliu | Consell Comarcal 00.01 h
  • Les línies T4 i T5 sortiran per darrera vegada a les 00 h mentre que la línia T6, com és habitual, finalitzarà el seu servei a les 22 h.

TRAM informarà de totes les afectacions de servei a través de les seves xarxes socials i canals d’atenció online com són la web www.tram.cat i l’aplicació mòbil.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix