Bernat Guardia guanya el 22è Descens de Sant Andreu de la Barca

L’edició d’enguany es van aplegar 350 participants on la francesa Victoria Giménez va guanyar en la categoria femenina.

Sant Andreu de la Barca va acollir aquest cap de setmana la vint-i-dosena edició del Gran Premi Rockshox-Gran Premi Diputació de Barcelona, una competició que va obrir l’Open d’Espanya 2015 d’aquesta especialitat ciclista. Enguany, al voltant del 350 participants van prendre part en la prova en les seves diferents categories on cal destacar la participació dels millors descenders nacionals i estrangers del moment.

Bernat Guardia es va imposar, per quarta vegada consecutiva en la categoria elit, amb un temps d’1’45’’874. El quatre vegades campió d’Espanya va superar en menys d’un segon al vigent campió nacional, el gallec Antonio Ferreiro (1’46’’835). Va completar el podi el campió del món, Hart amb un registre d’1’48’’762. En quart lloc va finalitzar el santandreuenc Pasqual Canals, mentre David Vázquez i Iván Oulego van ser cinquè i sisè respectivament.

A la categoria júnior es va imposar Álex Marín, mentre que Ferran Padilla va guanyar en cadets. En dones, la júnior francesa Victoria Giménez va ser primera, i va superar en dos segons la campiona d’Espanya, Blanca Juliá. Carles Barcons es va endur el triomf al màster 40, David Vázquez, al màster 30, i Elías Joaquín Fructuoso al màster 50.

Com ja és habitual els aficionats van respondre i van omplir un circuit que presenta un Rock Garden totalment nou. Un dia abans es va celebrar la presentació oficial dels equips 2015.

Redacció / Foto: MC Sant Andreu Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix