L’atletisme popular va ser protagonista a Molins de Rei i Collbató

Es va celebrar la trenta-sisena edició de la Cursa de Sant Miquel i la cinquena Collbatonina.

Aquest diumenge es va celebrar la tradicional Cursa Popular de Sant Miquel -foto-, que enguany va arribar a la seva tentat-sisena edició. La prova, que es va dividir en tres distàncies diferents segons l’edat dels participants, va aplegar al voltant dels sis-cents atletes. A la distància dels deu quilòmetres el guanyador en la categoria masculina va ser Víctor Brull (Sant Just) amb un temps de 34’57’’. Enric Santamaria (Triatló Molins, 35’10’’) i Gerard Pons (CA Castelldefels Outdoor, 36’03’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Arantxa Suau (Independent), amb un registre de 42’03’’. Sofia Cerdà (Running ASME, 43’42’’) i Nicole Ribera (CE No te pares team, 43’57’’) van ser segona i tercera respectivament. Cal destacar també que part de la recaptació es destinarà a beques perquè els infants de famílies amb risc d’exclusió social puguin fer activitats esportives extraescolars.

D’altra banda, dissabte va tenir lloc a Collbató de Llobregat la cinquena edició de la Collbatonina amb tres distàncies diferents (15, 10 i 5 quilòmetres). La prova atlètica, organitzada per al Club Atletisme Collbató, va tenir com a guanyadors de la primera edició dels 15 quilòmetres a Abdelali Darghal (independent 1h00’35’’), en categoria masculina, i a Bernie O’Donovan (independent, 1h16’41’’. Mentre, Emilio Fernández (Independent, 37’59’’) i Yolanda Ruiz (Adidas Domingo Catalan, 48’37’’) es van imposar a la distància dels deu quilòmetres. D’altra banda, Albert Barrachina (Club Tribanda Triatló, 16’04’’) i Ester Guerrero (Independent, 128’01’’) van arribar primers a la distància dels cinc quilòmetres. Les tres curses van aplegar al voltant dels 600 participants.

Redacció / Foto: Sílvia Guillen