La corberenca Laia Sanz afronta un nou repte

Participarà a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme amb un SEAT León Cup Racer fent parella amb Francesc Gutiérrez.

Laia Sanz ja està preparada per a un altre repte en el món del motor. La pluricampeona del món de trial, enduro i el Dakar es passa a les quatre rodes amb motiu de la setzena edició de les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme, que es disputaran el 6 i 7 de setembre en el Circuit de Barcelona-Catalunya. La pilot de KH-7 competirà al costat del gironí Francesc Gutiérrez al volant d'un SEAT León Cup Racer. Serà la primera vegada a Espanya i gairebé dues dècades a la resta del món que un equip format per només dos pilots participarà en una carrera de 24 Hores (normalment solen ser de tres, quatre o cinc). Laia Sanz i Francesc Gutiérrez tractaran de superar el difícil repte pilotant pràcticament sense descans i alternant-se al volant en torns de 120 minuts. El seu objectiu serà completar les 24 Hores i lluitar per la victòria en la seva categoria.

Per a la de Corbera de Llobregat serà la seva tercera participació en aquesta carrera, en la qual compta amb una victòria de categoria en 2011 i un abandó en 2012, en ambdues ocasions compartint equip amb Gutiérrez. Segons ha manifestat “sóc una persona a la qual li agraden molt els reptes. Sempre que tinc l'oportunitat de provar alguna cosa nou ho faig. Fa tres anys vaig córrer per primera vegada en unes 24 Hores i em va encantar l'esperit de competir en equip amb diversos pilots, però en aquesta ocasió és alguna cosa molt més especial. Serà un repte molt gran i dur, però espero que surti ben i que siguem capaços de superar-ho".

Redacció / Foto: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix