Doblet del Club Petanca Prat al Campionat de Catalunya Individual

Eva Moya, del CP Molins de Rei, va quedar sotscampiona en la categoria femenina.

Les pistes del Club Unión Cerdanyola Atlético Serraparera van acollir el Campionat de Catalunya Individual de petanca. Hi van participar els classificats en les dues jornades anteriors procedents de les quatre delegacions provincials en el cas de les categories homologades i els de Barcelona en el de les autonòmiques, en total 126 esportistes.

En la final homologada Jorge Martínez, del CP Prat, es va imposar a Ismael Martínez, del CP Montcada, per 12-7. I Òscar Alberola (CP Trajana) va assolir el tercer lloc de la taula de classificació en guanyar a Josep L. Guasch (CP Prat) per 13-10.

La final femenina la van disputar Eva Moya, del CP Molins de Rei, i Rosario Inés, del CP Calafell-Platja, que es va imposar per 1-13 i es va fer amb el títol de Campiona de Catalunya per segon any consecutiu. Verónica Martínez també del Calafell-Platja, i que va quedar tercera en l'estatal del 2013, es va imposar a la seva companya de selecció, Sílvia Garcés, del CP Tiana, per 13-4.

En la categoria Juvenil, el títol va ser per a Miguel Díaz, del CP Prat, que es va enfrontar davant de José M. Galindo (Nou Barris) guanyant per 13-4. La partida pel tercer i quart lloc va ser molt disputada entre David Rasero, del CP Prat, i Eric Gámez, del Parets, i es va resoldre amb un ajustat resultat de 12-13 a favor del segon.

Redacció / Foto: Federació Catalana de Petanca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix