Vallirana inaugura el Complex Esportiu Municipal

L’Ajuntament organitza diumenge un acte de portes obertes amb la presència d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport.
Aquest diumenge, de 10 a 13 hores, se celebrarà la inauguració oficial de les obres d’ampliació del Complex Esportiu Municipal. Un acte que està obert a tothom -la visita será guiada- perquè puguin veure les obres que s’han realitzat en la instal·lació.

La inauguració oficial serà a partir de les 11.30 h, i comptarà amb la presència del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, representants de la Diputació de Barcelona, alcaldes i regidors d’esports de municipis veïns, autoritats i regidors locals, i els presidents de les entitats valliranenques. A més, participaran en l’acte els Diables de Vallirana i Drac Apocaleus, i l'Escola Municipal de Música Aureli Vila.

Cal recordar que la setmana passada es va fer una festa d’inauguració per a tots els abonats del CEM, però serà aquest diumenge quan les obres quedin inaugurades oficialment.

Redacció / Foto: Ajuntament de Vallirana
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix