L’FS Sant Andreu de la Barca es vol retirar de la competició

El club ha anunciat aquesta decisió per motius econòmics, encara que confia que finalment pugui aconseguir els diners per continuar fins a final de temporada.
L’entitat santandreuenca ha anunciat la seva intenció de retirar el primer equip, que actualment juga a la Segona Divisió B de futbol sala. Els motius són exclusivament econòmics que han fet al club prendre aquesta dràstica decisió, tot i que no descarten continuar jugant sempre i quan aconsegueixen el suport econòmic que suposa militar en una categoria tan important com la que estan. En cas contrari, l’FS Sant Andreu de la Barca haurà de retirar-se definivament.

José Mora, president del club, explica a La Premsa del Baix que el tema està “molt complicat perquè no s’han fet les coses com s’havien de fer. L’Ajuntament ja coneix els problemes que arrossegàvem de l’anterior temporada i li hem demanat recolzament. Els vam sol·licitar la gestió del bar del pavelló –que no funciona des de fa dos anys- i no han volgut, i vam demanar que ens obrissin les portes a empreses per intentar parlar amb elles i aconseguir un patrocinador i no ho han fet”. El mandatari confirma que necessiten 5.700 euros per acabar la temporada i si no poden aconseguir aquesta quantitat “el proper dijous haurem de comunicar a la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) la renúncia”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ens ha confirmat a través del seu departament de comunició que “estan treballant el poder solucionar el més aviat possible aquest problema” i sobre el tema del bar manifesta que “per poder gestionar el bar cal primer fer una licitació i sortir a concurs, que és el que estem fent.”

Marçal Fontanals / Foto: FS Sant Andreu de la Barca
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix