L’MLB aterra a l’Estadi de Beisbol de Sant Boi de Llobregat

Guthrie i Pérez, jugadors del Kansas City Royals, participen en un Clínic, mentre que a Gavà comença un torneig. Jeremy Guthrie –foto- i Salvador Pérez, pitcher i catcher respectivament de l’equip de MLB Kansas City Royals estaran aquest cap de setmana al Camp de Beisbol de Sant Boi en un clínic organitzat per la RFEBS amb la col·laboració de la FCBS i el CBS Sant Boi.

D’altra banda, el Club de Beisbol i Softball Gavà organitza des d’aquest dissabte un torneig amistós de beisbol on es comptarà amb la participació de la Selecció Francesa cadet i infantil. En la competició, que durarà una setmana sencera, hi prendran part, a més del club local que exerceix d’amfitrió, el Viladecans, el Barcelona i el Sant Boi. En total es jugaran 22 partits (dotze en categoria infantil, amb jugadors amb edats compreses entre els 10 i els 12 anys) i deu en cadet (on els participants tenen entre 13 i 15 anys). La competició, que es disputarà a les instal·lacions esportives de Can Torelló.

Marçal Fontanals / Foto: CBSSB
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix