La UE Cornellà incorpora el defensa central Xavi Pelegrí

Uns 850 jugadors van participar en la presentació del club que va tenir com escenari el Nou Municipal.

La UE Cornellà ha arribat a un acord amb Xavier Pelegrí que vestirà la samarreta verda fins a final de temporada. El central, de 32 anys (01/06/1981), té un ampli historial ja que ha jugat les darreres dues temporades al Badalona, però també ho ha fet al Sant Andreu, Sabadell, Águilas de Múrcia, Oriola, Lleida, Cacereño i Valladolid B. De fet serà la segona etapa del jugador al club del Baix Llobregat, ja que va militar la temporada 2001-2002.

D’altra banda, el club va celebrar la presentació de tots els seus equips corresponent a la temporada 2013-14 divendres passat. Actualment, l’entitat compta amb uns 850 jugadors distribuïts en 61 equips. L’acte es va fer després del partit que va jugar el primer equip davant la Gramenet corresponent a la Tercera Divisió, i va aplegar unes 2.000 persones.

Marçal Fontanals / Foto: CES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix