El Papiol acull una concentració de la selecció catalana d’handbol

Més de 40 jugadors participaran en una doble convocatòria entre els quals hi haurà del CH Sant Esteve Sesrovires.

Aquest proper algunes de les seleccions catalanes realitzaran sessions per continuar la seva preparació de cara als Campionats d’Espanya del mes de gener. La Selecció Infantil Masculina realitzarà la seva activitat al Pavelló Poliesportiu Municipal de El Papiol.

El tàndem tècnic està format per Josep Maria Mestre, Adrià Blanco i Francesc Asensio, que per aquesta primera activitat han realitzat una convocatòria amb de més de quaranta jugadors, que separaran en dos grups, el primer grup entrenarà de 16 a 17.30 hores i el segon de 17.30 a 19. Hores. Els jugadors convocats procedeixen de la Fundació BM Granollers, BM La Roca, CH Igualada, CH Sant Esteve Sesrovires, Epic Casino, FC Barcelona, Sant Martí Voramar, Handbol Poblenou, Handbol Sant Cugat, H Sant Quirze i CJH Mataró.

Marçal Fontanals / Foto: AP

 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix