Sant Boi acollirà novembre un campus de softbol femení

Forma part del programa Mujer y Deporte del Consejo Superior de Deportes i hi participarà l’exjugadora olímpica Rubiela Rojas.

De l’1 al 3 de novembre se celebrarà en el Camp Municipal de Beisbol de Sant Boi de Llobregat el Campus Élite de Sófbol Femenino Mujer y Deporte que organitza la Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol i que forma part del programa Mujer y Deporte del Consejo Superior de Deportes. Cal destacar la presència de l’exjugadora olímpica natural de veneçuela Rubilena Rojas i amb la col·laboració dels tècnics dels equips nacionals. Aquest campus està dirigit per jugadores nascudes en els anys 1994 fins al 1999. Hi ha un total de 50 places.

 Marçal Fontanals / Foto: CBSSB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix