Ginkana per Escoles al Parc Ciclista de Sant Boi de Llobregat

Es podran practicar diverses zones d’habilitat i realitzar exercicis i jocs durant la jornada d’avui dissabte.

La Federació Catalana de Ciclisme i els clubs amb escola de ciclisme posen en marxa aquest nou tipus de proves que arriben un cop que la temporada infantil ha finalitzat.

L'Open Tècnic el composen una sèrie de tres proves que es disputaran als circuits permanents de Sant Boi de Llobregat, Terrassa i Vic, i que premiarà la velocitat i l'habilitat dels participants. Hi poden participar tots els nens i nenes nascuts i nascudes entre els anys 2000 i 2008, tan federats com no i amb qualsevol tipus de bicicleta.

El Parc Ciclista de Sant Boi de Llobregat acollirà la primera de les tres proves. La jornada s'iniciarà a les 10h amb les inscripcions dels participants. De 10.30h a 12h es podran practicar les diverses zones d'habilitat i realitzar diversos exercicis i jocs en grups. I a partir de les 12h es realitzaran les proves cronometrades d'habilitat. L'organització d'aquesta primera jornada recaurà sobre el Club Ciclista Sant Boi.

Marçal Fontanals / Foto: CBP

 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix