El Club Bàsquet Prat s’estrena a la Lliga davant del Càceres

Els de Carles Duran jugaran de nou a l’Adecco Argent amb un equip molt renovat i marcat per la seva joventut.

Carles Duran torna a ser el màxim responsable de l’equip més jove de les tres categories nacionals, el CB Prat. Un nou projecte esportiu per un conjunt que té el repte d’igualar o superar la bona temporada que va fer l’any passat.

Álex ‘Piru’ Ros tornarà a ser una referència per un equip molt jove. L’aler tindrà de companya els experimentats Roger Vilanova i Víctor Serrano, aquest darrer procedent de l’Adecco Or (Ourense). Dos jugadors respeteixen de l’any passat: el finès Joonas Caven i el pivot africà Seydou Aboubacar. La resta són sis noves incorporacions procedents del júnior del Joventut de Badalona (Agustí Sans, Alberto Abalde, Gerard Gomila, José Nogués, David Iriarte i Frederic Guallar), triomfadors l’exercici passat al Campionat d’Espanya de la categoria i d’Europa. A més, cinc d’aquests es van proclamar campions d’Europa de selecció sots 18.

Els pratencs han jugat un total de sis partits durant la pretemporada amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Els de Carles Durant es van proclamar sotscampions de la Lliga Nacional Catalana LEB després de perdre la final davant del River Andorra a Lleida.

El primer rival a la Lliga serà el Càceres Patriomonio de la Humanidad. El CB Prat iniciarà la temporada al Pavelló Joan Busquets (18.15 h). Una més que complicada estrena davant d’un dels grans candidats a pujar a l’Adecco Or.

Marçal Fontanals / Foto: CBP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix