L’Associació Esportiva Prat, eliminada de la Copa Federació

Els del Baix Llobregat van guanyar (2-3) però el resultat de l’anada va donar la classificació a l’RCD Espanyol B.

L’AE Prat no es va poder classificar per a la fase final catalana de la Copa Federació. Els homes d’Agustín Vacas van perdre en el partit de tornada de la semifinal autonòmica per 2 a 3, però l’Espanyol B, dirigit per l’extècnic pratenc Manolo Márquez, va fer valer el resultat de l’anada (1-3) per aconseguir el passaport per a la següent i decisiva eliminatòria autonòmica d'aquesta competició. Dos gols de Mamadou va deixar el la semifinal pràcticament decidida, però Víctor va posar emoció fins al final on els pratencs van tenir opcions per classificar-se.

 Fitxa tècnica:

Espanyol B: Koke, Rober, Aitor, Hèctor, Eric, Arthur, Kilian (Iván Sales, 66’), Miravent, Mamadou (Aday, 73’), Caballé (Joan, 46’) i Borja. Prat: Miguel Ramos; Álvaro, Rafa, Albert Vivó, Lucas, Carlos (Gino, 74’), Oribe, Matas, Guille (Carlitos, 62’), Granell i Víctor. Gols: 1-0 (3’): Mamadou. 1-1 (13’): Matas. 1-2 (32’): Matas. 2-2 (58’): Mamadou. 2-3 (77’): Víctor. Àrbitre: Ávalos Barrera, del col·legi català. Groga als locals Rober i Hèctor; i al visitant Albert Vivó. Camp: Ciutat Esportiva Dani Jarque. Uns 400 espectadors.

Marçal Fontanals / Foto: RCDE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix